Ypäjä (Ypäjän kunta)

Puhelin:
(02) 762 6500

Faksi:
(02) 767 7214

Toimiala:Kunnat ja Kaupungit / Matkailu / Kulttuuri / Vapaa-ajan palvelut / Majoitus
Osoite:Perttulantie 20
32100, Ypäjä
Internet:www.ypaja.fi
Sähköposti:
Kuvaus:
Ypäjän uusi ilme heijastaa kunnan persoonallisuutta, ponnistaen nykyisistä vahvuuksista kohti entistä monimuotoisempaa ja laaja-alaisempaa tulevaisuuden kasvukuntaa. Maanläheinen muoto- ja värikieli on kuin ypäjäläinen asukas: aktiivinen, ahkera ja ajassa mukana elävä, kehityshaluinen ja kotikunnastaan ylpeä.

Ypäjä on tarkoitus tehdä tunnetuksi Suomessa ja myös kansainvälisesti suomalaisen hevosen aktiivisena kotina - myös kunnan yleisilme kertoo näistä identiteetin persoonallisista peruspilareista. Kun luo katseensa Ypäjän uuteen liikemerkkiin, voi suorastaan kuulla kavioiden kopseen kaunista maaseutua halkovan Loimijoen kiemurtelevissa maisemissa, keskellä vehmaita viljapeltoja ja hyvän elämisen monipuolisia mahdollisuuksia.

Rento ja elämänmyönteinen tunnus ja siihen pohjautuva graafinen ilme viestivät ainutkertaisesta kunnasta ja ypäjäläisyydestä, joka hurmaa niin välittömyydellään kuin monimuotoisuudellaankin. Siinä ei ole kysymys pelkästään kunnan rajoista. Siinä puhutaan jäljittelemättömästä sielukkuudesta ja yhteisöllisyydestä, kattavista mahdollisuuksista elää, yrittää ja viihtyä. Ypäjäläisyys on itse koettava, jotta sen voisi kunnolla ymmärtää. Se valloittaa ensi sekunnista lähtien, ja sille saattaa menettää sydämensä ikuisiksi ajoiksi.


Nähtävää & koettavaa:

• Ypäjän kirkko
• Ypäjän Hevosopisto
• Finnderby
• Suomen Hevosurheilumuseo
• Ypäjän Musiikkiteatteri


Vapaa-aika: (Klikkaa lisätietoa!)

Harrastukset
Ulkoilu- ja urheilupaikat
Virkistysalue Caissaniemi
Nuorisotila Haavi
Tapahtumakalenteri


Hakusanat: kunta, kaupunki, matkailu, kulttuuri, majoitus, elämys, matkakohde, nähtävyys, Ypäjä, Ypäjän kunta  Näiden tietojen käyttäminen markkinointitarkoituksessa on kielletty.